Magazyn Faktorii Win wyróżniony nagrodą Szpalty Roku 2014

Podczas uroczystej gali w warszawskim Teatrze Kamienica ogłoszone zostały wyniki najbardziej prestiżowego konkursu branży custom publishing organizowanego przez Stowarzyszenie Prasy Firmowej. W tegorocznej edycji jury oceniło ponad 150 projektów marketingowych. Srebro w kategorii „Magazyn dla klientów B2C, w nakładzie powyżej 50 tys” zdobył Magazyn Faktorii Win.

Tegoroczne Jury konkursu Power of Content Marketing Awards Szpalty Roku wyróżniło Magazyn Faktorii Win, dostępny bezpłatnie na każdej półce z winami marki, za „czytelny przekaz w wyrafinowanej formie”. Publikacja przygotowywana jest cyklicznie, od ponad roku przez warszawskie wydawnictwo Futu we współpracy z Działem Marketingu marki.

Magazyn Faktorii Win to wysokiej jakości, bezpłatny magazyn winiarski, który wprowadza konsumentów w świat wina, unikając skomplikowanej nomenklatury. Publikacja łączy funkcję magazynu lifestylowego z promocją kultury picia wina, wpisując kategorię w okazje bliskie odbiorcom.

Od lutego 2014 roku Magazyn Faktorii Win ukazał się już 4 razy. W każdym z numerów znaleźć można było m.in. porady kulinarne i przepisy od najlepszych polskich kucharzy. Wśród nich znaleźli się: Grzegorz Łapanowski, Marysia Przybyszewska i Tomasz Trąbski.

Piąty numer Magazynu Faktorii Win będzie dostępny na półkach marki od początku lipca.

Magazyn_Faktorii_Win_SZPALTY_ROKU.docx

docx | 14,7 KB